Kantoren

Iedereen houdt van een schoon kantoor, ook uw werknemers! Uit onderzoeken blijkt dat mensen met een schoon kantoor tot wel 30% productiever zijn. Een stoffig bureau met koffievlekken staat niemand aan. Ook is de kans op overdracht van virussen veel groter, waardoor de ziektecijfers bij uw personeel hoger liggen dan nodig is. Hier komt Exactly Cleaning een stokje voor steken! Wij zorgen ervoor dat alle werkplekken, gezamenlijke ruimtes, toiletten en eventuele andere ruimtes brandschoon zijn! Hierbij letten wij niet alleen op esthetiek, maar gaan we voor een hygiënisch schoon kantoor.

Tijdsregistratie

Het komt vaak voor dat de schoonmaak plaatsvind buiten kantooruren. Hierom werken wij met een tijdsregistratiesysteem, waarbij alle gewerkte uren precies in kaart kunnen worden gebracht. Door dit systeem is het voor u en ons goed inzichtelijk wanneer er iemand aanwezig is en voor hoelang. Ook zullen hierdoor nooit te veel uren worden betaald dan nodig.

Hoe gaan we te werk

Voordat wij starten met schoonmaken bij uw kantoor, zal er een leidinggevende langskomen om samen met u langs te lopen wat er schoongemaakt moet worden en wat aandachtspunten zijn. Wij zullen het hierna overnemen, zodat u er geen omkijk meer naar heeft. Zodra de situatie is opgenomen, zal onze leidinggevende met de schoonmaker(s) alles opnieuw langslopen, zodat u weer een brandschoon kantoor hebt in de ochtend.